top of page

Udtalelser

Jordemoder Lotte Rex gjorde et fantastisk arbejde i at tilpasse yogaen til vores behov og supplere med viden om fødslens faser og svare på alle vores spørgsmål. Balancen mellem yoga og teori var god og man gik altid derfra med en rar fornemmelse i kroppen.
Jeg lærte at bruge min vejrtrækning tidligt i graviditeten. Yogaen var altafgørende for min kropsfornemmelse under graviditeten og gjorde det muligt for mig at have en nærværende fødsel, hvor jeg følte mig i kontrol.
Jeg kan til en hver tid anbefale gravidyoga med Lotte Rex og jeg glæder mig til at vende tilbage, så snart familien skal forøges næste gang.
 
- Ida
Jeg gik til gravidyoga med Lotte som jordemoder og instruktør. Det var et fantastisk åndehul og noget jeg så frem til uge efter uge. Jeg fik en masse gode redskaber med mig, som jeg har haft stor gavn af, både under fødslen og efter babys ankomst.

Lotte er nærværende, omsorgsfuld, faglig dygtig. Og så er hun smadder dygtig til at tilrettelægge programmerne så det tilpasses den enkelte. Lotte får min varmeste anbefaling og jeg glæder mig allerede til næste graviditet.
 
- Emilie.
En kæmpe stor og varm anbefaling! Vi havde kæmpet alt for længe med amningen og kunne ikke få lagt min datter ordentligt til. Vi fik da Lotte på hjemmebesøg til ammevejledning og jeg har kun rosende ord om Lottes måde at gribe hele situationen an på, med ekstrem professionel hjælp, teknikker, stillinger, opmuntrende pep-talke og dejlig energi, fik vi efter et par besøg endelig gang i amningen. Jeg følte mig tryg og fortrøstningsfuld hele vejen og kan klart anbefale dygtige Lotte Rex.
 
De varmeste hilsner
Aya, Simone og Alex
Allerede fra fødslen havde vores lille pige svært ved at tage fat på brystet, og derfor kontaktede vi Lotte hurtigt. Vi havde en første ammevejledning da Katinka var 2 dage gammel. Katinkas teknik var rigtig fin og jeg havde nok mælk, men hun ville bare ikke tage fat. Med god vejledning og tålmodighed prøvede vi videre, men måtte supplere med flaske, så lillepigen fik nok mælk. 
Vi endte med at komme hos Lotte 3 gange, og selvom vores lille pige i dag får flaske, er jeg så glad og taknemmelig for Lottes hjælp. Beslutningen om at gå 100% på flaske var enormt svær, men den havde været endnu sværere, hvis ikke jeg vidste at jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne, og fået den rette hjælp.
Lottes faglighed og rummelighed gjorde, at vi kom på ret kurs som familie, og at jeg faldt til ro i rollen som nybagt mor. Tak for det!
 
- Pernille og Christian 
Tusind tak for dit besøg i går!
Det har allerede gjort en kæmpe forskel. Både teknisk, men også inde i mig.
Vi har kun haft gode ammestunder siden du gik. Endda en på Brasseriet Baum i går aftes.
Tusind tak for at give mig 
selvtillid til at fortsætte! Alle burde have dig på besøg.

-Maja

 
Helt perfekte turbo Topper kom til verden 2. juledag kl 00.19.
Jeg havde en drømmefødsel og han blev født i vand, lige som jeg havde ønsket mig.
Mælken løb til på 3. dagen og han er meget suttelysten-
Alt er perfekt.
Tusind tak for din uvurderlige hjælp og støtte i hele graviditeten- Det har virkelig været guld værd.

- Mads og Simone
Hvor jeg dog nød dit skønne og nærværende juleevent.
Jeg følte mig så godt guidet i yogaen og sugede til mig af din enorme viden.
Du har en særlig evne til at få mig til at føle mig helt tryg i rummet, i min krop og i min graviditet.
Tak!

- Misser
Tusinde tak for det mest fantastiske juleevent.
Det var bare vanvittigt hyggeligt og afslappende- og så er du vildt inspirerende og spændende at lytte til.
Tusinde tak for din vidensdeling, din tid og den fine goodiebag.
Jeg glæder mig til at starte op hos dig i det nye år.

- Cecilie
Tusind tak for dit besøg i dag. 
Du har været en fantastisk hjælp og vi er så taknemmelige for alle dine råd. Vi er nu i gang med endnu en amning hvor vi benytter alt det vi har lært. Det er endelig blevet fantastisk at amme. 
Ingen smerter og N spiser helt vildt og laver synkelyde.
TAK TAK

 
bottom of page