top of page

Tryg mor og baby i trivsel

På denne side kan du læse mere om Tryg mor og baby i trivsel. Jeg tilbyder vejledning, der hjælper med at skabe tryghed og trivsel for både dig og din baby. Der kan være mange ting, der forstyrrer dit moderskab, og specielt hvis du er bekymret for om din baby trives. Lad mig hjælpe dig med at blive tryg i dit moderskab og hjælpe dig til bedre at forstå de signaler, som din baby sender dig. 

Final Edit-46.jpg

Om Tryg mor og baby i trivsel

Bliver du nogen gange udfordret af dine tanker om din baby er i trivsel? Eller har du en baby som døjer med ondt i maven, sover dårligt, små spiser lidt, er urolig og gør det dig bekymret? Så vil Tryg mor og baby i trivsel være lige noget for dig.

Tryg mor og baby i trivsel foregår således

Tryg mor og baby i trivsel er et besøg hos mig i klinikken eller hjemme hos jer.

Du føler måske at du er kommet meget godt fra start med din baby, amningen/flasken går meget godt, men du er alligevel i tvivl om det nu fungerer godt nok. Din baby er måske urolig og sover korte lure, spiser mange gange i løbet af døgnet, græder meget og virker ikke til at være helt i trivsel.

 

Alt det kigger vi på sammen.

Jeg kigger på mad situationen, vi snakker lure, nattesøvn, døgnrytme, og sammen kigger vi på din baby.

Vi skal også have en snak om hvordan du har det i dit moderskab, for min erfaring er at hvis du som mor ikke har det godt, så kan det mærkes på din baby, eller hvis din baby ikke har det godt, så kan det mærkes på dig som mor.

Tryg mor og baby i trivsel handler om at I skal have det så godt som muligt i det første år med jeres baby og det afhænger af at hele familien har det godt. 

bottom of page