top of page
Gravidyoga

Gravidyoga

Gravidyoga forbereder kroppen til din kommende fødsel. Vi arbejder med hele kroppen med fokus på styrke, smidighed, udspænding og afspænding. Gravidyoga er fødselsforberedende og fordi jeg er jordemoder, kan jeg slet ikke lade være med at tale med jer, om hvilke øvelser der er gode at bruge i din graviditet og under fødslen.

Artboard 2.png

Gravidyoga giver dig styrke og forbereder kroppen på den kommende fødsel. Hvis du er udfordret af smerter i din krop, det kan være lænde- eller bækkensmerter, hjælper gravidyoga ofte på dine smerter. Det er vigtigt at du lytter til din krop under yogaen og at du går ud af en stilling hvis ikke den føles behagelig for dig. Mange af stillingerne til gravidyoga, vil du kunne bruge til din fødsel. Gravidyoga er en naturlig form for smertelindring, fordi du bevæger hele kroppen og samtidig bruger dit åndedræt til at berolige nervesystemet og give slip i blandt andet bækkenbund og musklerne omkring bækkenet. Kropsbevidstheden øges og der er tid til at forbinde dig med din baby under afspændingen til sidst i timen.

Gravidyoga er et rum for dig, hvor der er tid til at være i øvelserne og give kroppen og åndedrættet mulighed for langsomt at falde til ro. Gravidyoga er forløb på 6 gange på mindre hold. 

bottom of page