top of page

Fødselsforberedelse

På denne side kan du læse om min fødselsforberedelse for par. Jeg er her for at hjælpe jer med at forberede jer mentalt og fysisk til jeres kommende fødsel. Lad mig guide jer gennem fødslen med både teoretisk viden og praktiske øvelser for at opnå en tryg og positiv fødselsoplevelse for dig og din partner.

Final Edit-68.jpg

Om fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse gør jer klar til til den kommende fødsel. Vi gennemgår fødslen med oplæg samt praktiske øvelser med ve/hvilestillinger, smertehåndtering og åndedrætsøvelser.

Fødselsforberedelse foregår således

For dig/jer der ønsker at forberede jer på den kommende fødsel. Fødselsforberedelse foregår både på små hold eller individuelt.

Individuelt: Jeg tilrettelægger fødselsforberedelsen individuelt efter jeres behov og ønsker, men har også en klar plan til jer, som ønsker at vide lidt om alt.

Hold: 4 gange à 90 min. Vi gennemgår de vigtigste forhold omkring fødslen, de forskellige faser i fødslen, partners rolle, de mest almindelige komplikationer til en fødsel, naturlig smertelindring, samt ve og hvilestillinger. Den sidste gang, gennemgår vi alt om amning og den første tid med jeres baby.

Åndedrættet er vigtigt til en fødsel, det er smertelindrende og beroliger dit nervesystem. Udover vores snakke om alt lige fra hvordan en ve føles, til hvad din partners rolle er under fødslen, vil jeg guide jer igennem øvelser som forberedelse til, hvordan man kan bruge kroppen og åndedrættet ved de forskellige faser af fødslen. I vil blive præsenteret for forskellige smertelindrende metoder, så som, rebozo, tryk, akupressur, samt åndedrætsøvelser . 

Hvis du har født før og er nervøs eller bange for den kommende fødsel, er dette hold også for dig. Øvelserne som I bliver introduceret for, kan hjælpe og støtte dig, hvis du har fødselsangst.

bottom of page